Perly jsou…

Marilyn Monroe zpívala o diamantech, ale my víme, že nejlepším přítelem ženy je perlový náhrdelník. Pokud ho nemáte, rychle se po něm poohlédněte. Zkuste ho přiložit ke tváři, rozzáří vás jako ten nejlepší ‚rozjasňovač‘. A zářit budete vy, nikoli šperk. Perly totiž nejsou tak výrazné jako masivní bižuterie.

Kdy je darovat? Tradičně k osmnáctým narozeninám, diplomu, svatbě či narození prvního dítěte. Nebo si je prostě kupte sama pro sebe jen tak, a to během května v klenotnictví HALADA, kdy tu probíhají tzv. perlové týdny. V Praze, Brně a Českých Budějovicích budete moct vybírat z exkluzivní nabídky perlových šperků, které na několik týdnů přiveze do Čech značka Schoeffel.

Perlové týdny budou probíhat od 14. do 20. května v klenotnictví HALADA v Praze (Na Příkopě 16), od 21. do 27. května v klenotnictví HALADA v Brně (Česká 23) a nově také od 28. května do 3. června v klenotnictví HALADA v Českých Budějovicích (náměstí Přemysla Otakara II. 31).

Prohlédněte si v galerii, jaké skvosty budou ke koupi. Např. šňůra z perel jižních moří ve zlatém odstínu, které patří mezi ty nejvzácnější a nejdražší (bývají označovány jako rolls-royce mezi perlami). Stojí 210 000 Kč. Prsten z bílého zlata s brilianty a bílou perlou jižních moří z kolekce Narcis je k mání za 60 000 Kč.  Náhrdelník z bílého zlata s barokní perlou jižních moří stojí 67 500 Kč, šňůry ze sladkovodních perel – růžových za 40 800 Kč a bílých 44 400 Kč.

Sledujte ELLE.cz! Již brzy si budete moct o šňůru pravých perel zasoutěžit.

Perly jsou…