Peter Philips odhalil kolekci make-upů pro přehlídku Dior Cruise 2019, do které se zbláznil celý svět!

Peter Philips je génius! O tom není žádných pochyb. Jen tak lze totiž vysvětlit, že s každou novou kolekcí pro Dior jeho kreativní a image ředitel přichází s něčím novým, revolučním, patřícím na seznam “must-have”… Zkrátka s něčím, po čem touží miliony žen po celé světě. A my rozhodně nejsme výjimkou!

V prostorách francouzského zámku Chantilly spolu s nejnovější Cruise kolekcí Marie Grazie Chiuri odhalil kolekci make-upů Dior Backstage. Ta bude k dostání v odstínu pro každou ženu. Doslova! 

“Chtěl jsem vytvořit make-up, který padne každé ženě,” vysvětluje Peter Philips “A bude mít přesně ty vlastnosti, které oceňuji já a moji kolegové během líčení přehlídek. Bude mít lehkou texturu, bude skvěle krýt a hydratovat pleť. A to nejdůležitější – bude mít ten správný odstín.”

dior make-up cruise

Linie Dior Backstage bude obsahovat make-up pro tvář i tělo v 16 různých odstínech intenzity barvy pro šest základních tipů pleti. “To znamená 40 odstínů, ze kterých si vybere opravdu každá žena na světě,” zdůrazňuje Philips.

Pro nejnovější show módní návrhářky Chiury vytvořil modelkám svěží look užitím lehkého rozjasňovače, neutrálních stínů v teplých tělových odstínech a jemně růžových rtů. Přirozenost s lehkým dotekem lesku je prostě nejnovějším make-up trendem, který musíte vyzkoušet! 

Již brzy vám jednotlivé produkty představíme podrobněji! Těšíte se?

dior make-up cruise 2019

Fotografie: Vincent Lappartient pro Christian Dior Parfums

 

Nakoukněte s námi do zákulisí přehlídky Dior Cruise 2019: