Pharrellův týden v Colette

U příležitosti Pharrellových koncertů v pařížském Zenithu Colette shromáždila všechny jeho dosavadní spolupráce s módními značkami: parfém The perfume GIRL od Comme des Garçons se speciální modrou zátkou (kterých je pouze 200 kusů), boty Timberland Beeline v červené barvě, exkluzivní tričko a kšiltovka od BBC, šperky, které navrhl společně se svou kamarádkou Ofira Sandberg a také překvapení z Japonska - hrníčky od Kutani Choemon.

Exkluzivně tu uvidíte také dvě jeho nejnovější pařížská setkání. To první chutná sladce: pro slavné cukrářství Ladurée Pharell navrhl šest nových příchutí makronek, které v designové krabičce seženete pouze v Colette. Tím druhým je kolekce doplňků PW4, vytvořená pro značku Moynat. Spojovacím prvkem je motiv vláčku, který zahlédl na etiketě na starém kufru, a připomněl mu jeho oblíbený film Harvey Girls.

Kromě toho bude Colette prezentovat i jeho další speciální produkty, jako třeba Brooklyn Bike, Perspective chair na které spolupracoval s Domeau & Pérès a nebo Tank chair, která byla vystavena v galerii Perrotin.

Vše si prohlédněte v galerii!  

Pharrellův týden v Colette