Philippe Starck & Alain Mikli stvořili unikátní model brýlí

Již více než třicet let sdílí francouzský architekt a designér Philippe Starck s celým světem své vize, kterými pozměňuje realitu každodenního života. Jeho práce zasahuje do různých oborů – od produktového designu a navrhování interiérů přes architekturu až k módě. Philippe má na svém kontě, coby designérský multitalent, řadu úspěšných realizací. Za tu poslední – design brýlí – si může přidělat další ‚fajfku‘.
Přelomová kolekce brýlí Starck Eyes vznikla ve spolupráci se značkou Alain Mikli. Představuje ztělesnění diskrétního funkčního designu, který si okamžitě zamilujete. Starckovy bionické brýle nevynikají jen svým čistým minimalistickým stylem, ale především neuvěřitelnou flexibilitou.
Inspiraci našel Starck v lidském těle (odtud bionické brýle). Unikátní pant (jinak nazývaný ‚biolink‘) umožňuje to, že se nožičky modelu pohybují ve všech směrech v rozsahu 360°. Pracují tak podobně jako ramenní kloub. Výsledkem je, že brýle perfektně sedí, protože se stranice bez problému přizpůsobí každému tvaru hlavy. Díky biomechanice a nadčasovému designu jsou brýle Starck Eyes ideální volbou pro ty, kteří hledají opravdovou kvalitu a inteligentní eleganci.
Mezi celebrity, které si Starckovy brýle oblíbily, patří například Brad Pitt, Jack Nicholson, Jean Reno nebo Uma Thurman.
Prohlédnout, zkusit, nebo rovnou koupit si je můžete v Žilka Optik Studio v Praze.

Starck Eyes
Starck Eyes