Po čem muži touží? Louis Vuitton Men Epi

S novými modely LV Epi Initials a LV Epi PatchworkGraphite vnáší Louis Vuitton čerstvý geometrický rytmus do své kolekce pánského koženého zboží. Plátno Damier Graphite a kůže Epi ožívají barevnými akcenty, které kombinují ikonické prvky značky Louis Vuitton z kolekce podzim/zima 2017. 

Obě kolekce staví kůži Epi do středu pozornosti. Tento materiál se poprvé představil v roce 1985 a je pozoruhodný svým charakteristickým reliéfem. Během času se první barevná kůže značky Louis Vuitton objevila v paletě silných, šťavnatých, chladných a sytých barev. Nyní přichází v tmavě modré a černé s barevnými akcenty elektricky modré, neonově zelené a bordó. Na modelech LV Epi Patchwork Graphite také s „příměsí“ vzoru Damier a u modelů LV Epi Initials v kombinaci se vzorem LV Circle. 

Modely Danube, batoh Christopher, ledvinka Bumbag a kabela Keepall – všechno klasické ikonické tvary Louis Vuitton – se navzájem doplňují v kombinacích generačních stylů a barev. Malé kožené zboží má navíc i barevnou podšívku, stejně jako tři modely kapsiček z plátna Damier Graphite, které pasují do sebe jako ruské matrjošky.  

LV Epi Initials & Patchwork Graphite – dokonalý kompromis mezi měkkostí a strukturou – splňují všechny požadavky moderních obyvatel měst. Ležérně sportovní, ale nepřehlédnutelné modely bezesporu osloví nadšence do kůže i svobodomyslné osobnosti. 

Nová kolekce bude v prodeji od 31. května 2019 v síti obchodů Louis Vuitton a v e-shopu louisvuitton.com. 

Na jaké kousky z EPI kůže máme v redakci zálusk?