Podívejte se na londýnskou přehlídku Burberry Prorsum v přímém přenosu…

Pokud máte v plánu vyrazit do Londýna na fashion week nebo z jakéhokoli jiného důvodu se tam budete vyskytovat, udělejte si v pondělí odpoledne čas. Burberry totiž plánuje během své přehlídky uspořádat přímý přenos, který promítne rovnou na jednom z nejslavnějších britských náměstí – Piccadilly Circus.

Piccadilly Circus

„Jsme nadšeni, že můžeme zprostředkovat Burberry show našemu nejširšímu publiku, a přinést mu tak působivý, interaktivní a zábavný zážitek,“ řekl návrhář Christopher Bailey. Britský label bude první v historii, který bude přenášet svou show v přímém přenosu na tak významném historickém místě Londýna. Kromě toho budete mít možnost sledovat přehlídku on-line ve 150 zemích světa nebo v obchodech Burberry.
Nelitujte, že jste se nedala na dráhu šéfredaktorky Vogue nebo hollywoodské herečky, čímž byste si zajistila místo v první řadě. Teď máte možnost si to (v mezích možností) vynahradit. Promítání bude probíhat v pondělí 21. února ve čtyři hodiny, tedy v době samotné přehlídky. Ta se bude konat na poměrně originálním místě, a to ve stanu v Kensington Gardens. Zhlédnout Burberry Prorsum ve stanu, nebo na náměstí? Ani jedno nebude mít chybu.

Zdroj: www.vogue.co.uk