Podprsenka na vaší straně!

Hlavní je naučit se pracovat s tím, co máte. A protože všechny víme, jak obtížné je najít tu, která skvěle padne, obraťte se rovnou na profesionály a pro začátek si nechte poradit.

Většina žen nenosí odpovídající velikost podprsenky, a zbytečně tak vyhazuje peníze. Proč? Někdy z neznalosti, jindy nechceme akceptovat, že se naše tvary mění. Co vám sedělo loni, nemusí padnout letos. Záleží i na střihu, který je pro každý tvar i velikost jiný. Správnou podporu si zaslouží všechna poprsí.

Máte-li…
… malý obvod hrudníku a dobře stavěná prsa, můžete vyzkoušet podprsenku typu balconette neboli hezky česky ‚zvedačku‘. Oblouk kostice je stejně vysoko vepředu i na bočních stranách. Sluší všem typům ňader kromě povislých D a E.

… malá ňadra, jako jediné si můžete dovolit nosit prádlo bez výztuže. Takové ty jemné podprsenky bez kostice jsou stvořené právě pro vás. Je-li to pro vaše sebevědomí nezbytné, noste klidně modely s vycpávkami.

… velká ňadra, podrží a zformuje je jedině podprsenka s kosticí a velkými košíčky. Nic vám z nich nesmí unikat ani vepředu, ani na stranách. Zapovězená jsou jim i tenká ramínka, která se nepříjemně zařezávají do ramen.

S vycpávkami ano, či ne?
Většina poprsí vypadá dobře v tvarovaných podprsenkách s malými vycpávkami. Na velké zapomeňte, protože příliš přecpaný dekolt působí vulgárně.

ELLE tip:
Zda bude podprsenka dobře držet poznáte, jestliže se prostředek kostice opírá o tělo a není volný. Kostice si srovnejte přímo pod prsa, zpříma se postavte před zrcadlo a uvidíte přesně, na čem jste.

Zatoužila jste po nějakém dokonale svůdném prádle? Pak se podívejte na ELLEshop a můžete rovnou nakupovat!