Pojďte s námi na ples

14. dubna večer všichni zamíříme na Novou scénu Národního divadla. Budou se tam totiž dít velké věci. Ples, po kterém jsme všichni odjakživa toužili.

Takový, na kterém se tančí až do rána a nikomu nevadí, že si ve 2 ráno přezujete vysoké podpatky za tenisky (právě naopak), nechybí mu styl, protože dresscode je creative black tie v černé, bílé nebo stříbrné, a na kterém můžete probudit své skryté já a osvobodit své alter ego bez jakékoli ranní ostudy, protože cool maska je povinná pro všechny.

Že je na co se těšit je jasná věc. Za celým konceptem totiž stojí designerka Iva Burkertová a kreativní tým sesterských značek ODIVI a SOBJE. Sázka na jistotu. Navíc během večera nebudou chybět ani skvělá vystoupení ještě skvělejších hostů. 
Uvidíte herečku Jenovéfu Bokovou, zpěvačku Sáru Vondráškovou alias NeverSol, DJe NobodyListen a Václava Roučka alias VR singer, či taneční performanci Rrrr Show.

Takže... jdete s námi?

Lístky jsou k dostání za 750Kč ZDE a více informací o plese najdete na Facebookovém eventu nebo Instagramu pod hastagem #plessobje. Těšíme se!