Poslechněte si tajemství butiku Hermès

Hermès uvedl sérii podcastů Le Faubourg des rêves, která postupně odhaluje vzrušující tajemství butiku na pařížské ulici Faubourg Saint-Honoré. Zatím si lze poslechnout osm rozhovorů, přičemž každý vypráví o módním domě z jiné perspektivy.

V první epizodě promlouvá umělecký ředitel a člen rodiny Pierre-Alexis Duma, který zná butik a jeho příběh jako vlastní, vždyť uvnitř strávil téměř celý svůj život. Druhým dílem provází Antoine Platteau, jenž má na starosti výlohy pařížského butiku. Třetí epizoda patří Camille Parenty, která vytuší přání zákazníků ještě dřív, než je vysloví. Dále si poslechnete obchodního manažera Karima Seghira, ilustrátora Henriho d’Origny, uměleckou ředitelku kulturního dědictví Hermès Menehould de Bazelaire du Chatelle nebo kreativní ředitelku dámských kolekcí Bali Barret, jež ví o hedvábných šátcích značky víc, než byste si mohli představit. Michael Coste se stará o nejvýznamnější klienty butiku a celebrity, ale jejich tajemství si nechá pro sebe. V podcastu představí Paříž, jak ji neznáte.

Všechny epizody jsou online na webu (https://www.hermes.com/uk/en/story/podcasts/ ), či na Apple Podcasts, Deezer, Spotify, TuneIn, Stitcher, Soundcloud a Blubrry. Stačí vyhledat Hermès. Dostupná je verze jak ve francouzštině, tak v angličtině.