Potřebujete ráno silnou kávu? Nespresso pro vás má jedinečnou novinku

Nové Envivo Lungo má jedinečnou, plnou chuť a zároveň je nejsilnější variantou z nabídky Lungo káv Nespresso. Tato silně pražená káva je směsí výrazné indické Arabicy a mexické Robusty, jejíž chuťové tóny a bohatá vůně připomínají aromatické dřeviny a perník.

Alexis Rodriguez, ředitel pro vývoj nových káv společnosti Nespresso, uvádí: „Envivo Lungo jsme pečlivě namíchali s velkým podílem kávových zrn Robusta, abychom získali silnou a plnou kávu. Konkrétně používáme Robustu omytou, jejíž jemnější chuť nám umožnila vytvořit velmi silnou směs, která zároveň není na jazyku příliš ostrá.“

Do Envivo Lungo se stoprocentně zamilují milovníci espressa s intenzivní chutí, kteří chtějí podobnou sílu ve větším šálku. A zrovna tak Envivo Lungo potěší i ty, kdo mají raději kávu s mlékem, neboť se s ním výborně doplňuje – mléko zjemní jeho chuť, která si ovšem stále drží výrazný charakter.

Přivítejte tedy co nejsrdečněji Envivo Lungo - nový přírůstek do rodiny Nespresso, která zahrnuje 24 káv Grand Cru. Tato káva bude k dostání v buticích Nespresso na celém světě, prostřednictvím Nespresso Clubu a online na www.nespresso.com od 6.června 2016 za cenu 104 Kč za 10 kapslí.

a 8274 5525f