Pražský fashion week je tady! Na co se nejvíce těší redakce ELLE?

Další sezona Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku je tady! Jste také zvědaví, co si pro nás letos čeští návrháři připravili? Kdo z mladých talentů ohromí porotu Van Graaf Junior Talent nejvíce? A víte, jaký doprovodný program si rozhodně nesmíte nechat ujít ani pokud budete "jen" u obrazovek? Udělali jsme si v redakci anketu, abychom se inspirovali navzájem. Nechte si poradit kam jít a co sledovat také, a pořádně si týden plný módy užijte. 

 elle c67e8

Cindy Kerberová, beauty redaktorka

Nejvíc se těším na představení beauty kolekce A.LAB, kterou připravuje Miro Sabo. Všechny tři balzámy testuji už několik týdnů a jsem moc zvědavá na jejich finální podobu.  


 

Ivonka Petružálková, creative consultant

Těším se na sobotu na přehlídkuNehera. Tahle značka je mi už dlouho sympatická, takže se těším, s čím Samuel Drira zase přijde. Bonusem je i to, že přehlídku by měly jít i trochu netradiční modelky. Jednou z nich je moje kamarádka Marula Matyášová, a pokud zbylý casting bude alespoň trochu jako ona, rozhodně se máme na co těšit. A ještě jedna věc, na kterou se těším – před přehlídkou se 100% stavím na kafe a na šáteček u Richarda v Cafe~Cafe baru. Co vy?


 

Martin Hradecký, redaktor

Tentokrát se nejvíc těším na showMira Saba. Něco z jeho kolekce jsem už viděl na fotkách z fittingu, takže vím, že to bude překvapivé, dobrodružné a především velké. Těším se, že si na přehlídce značky Blažek potvrdím, nakolik je v módě důležitý velkorysý styling, který i z konfekce dokáže udělat vysoce módní záležitost. A těším se na street stylové fotky na elle.cz, které pro nás bude premiérově fotit Julie Najbrtová. 


 

Bronislava Zavadilová, obrazová editorka

Já se nejvíc těším na RE-SEE showroom supported by Nespresso & ELLE a naše focení editorialu přímo na místě. To bude jednoznačně highlight fashion weeku! A hodně mě zajímá přehlídka Jakuba Polanky i Nehera by Blackout. Fashion události roku!


 

Dorota Poláková, grafička

Mám to stejně, jako Broňa. Také se nejvíce těším na čtvrteční RE-SEE showroom, celý tým ELLE pohromadě a všechny nové kolekce přímo z mola na dosah ruky.


 

Ester Geislerová, produkční

S Josefínou jdeme na sobotní přehlídkuMira Saba a ještě předtím se strašně těšíme na očuchání jeho nové voňavé kosmetiky. Já se zároveň těším na pondělní přehlídku Zuzany Kubíčkové, i protože se odehraje v historicky zajímavé lokaci Boccaccio Ballroom v Grand Hotelu Bohemia, v podzemním tanečním sále, který byl jedním z nejvyhledávanějších míst pražské smetánky.

Dnes večer – asi abych to vyvážila – mám v plánuakci DJe NobodyListen a značky ODIVI, na ostrově Štvanice. Prý bych tam mohla vzít spíše svoje děti, ale co... věk je jen číslice a páteční pivo s kamarády takhle v předjaří je čirá radost!


 

Adéla Mazánková, online redaktorka

Nemůžu se dočkat až...
... zase uvidím všechny kamarády na jednom místě,
... budu zase naprosto dojatá přehlídkou Kuby Polanky,
... až utratím celou výplatu za oversized kousky od Honzy Černého, který svoji kolekci letos odprezentuje na mole a hned v úterý v duchu "see now, buy now" v The Room by Basmatee,
... se celá ELLE ve čtvrtek 23. března sejde v 3. patře OD Kotva v RE-SEE showroomu a bude poprvé naživo přenášet, jak probíhá focení fashion story, pro svoje fanoušky na Facebooku a Instagramu pod #fashionwhatELLE,
... a až ten večer LaFormela odhalí svoji limitovanou kolekci ve spolupráci s Footshopem, protože mám tušení, že to bude všechno naprostá bomba!