Přirozené opálení za 60 minut díky kosmetice MineTan

Produkty MineTan nabízejí nejen fantastický čokoládový tón pleti, ale také hydrataci a péči, kterou pleť potřebuje. Všechny produkty obsahují pouze přírodní DHA, která v kombinaci se silnými antioxidanty, extrakty z ovoce a oleji pomáhá produktu rychleji se vstřebat do pokožky a vytváří dlouhotrvající efekt dokonalého opálení.

S MineTan se můžete sami rozhodnout, jaké opálení chcete. Bronzovací složky začínají působit ihned po styku s pokožkou. Pokud se osprchujete za hodinu po aplikaci, dosáhnete jemného přírodního tónu pleti. Po dvou hodinách bude vaše opálení tmavší. Pro extra tmavý výsledek nechejte působit tři a více hodin a pak osprchujte.  

Tato samoopalovací kosmetika se těší velké oblibě nejen u zahraničních celebrit, ale své místo si našla také v koupelnách českých influencerů.  

mt

Jak správně aplikovat produkty MineTan

Při dodržení správného postupu lze docílit opálené pokožky již za hodinu. 

  • Aplikujte na suchou, čistou a peelingem očištěnou pokožku. Peeling doporučujeme provádět 8-16 hodin před aplikací. Minimálně 24 hodin před aplikací pokožku neholte.
  • Na nanesení produktu používejte výhradně určenou aplikační rukavici. Dbejte opatrnosti při aplikaci na kolena, lokty, kotníky kvůli nežádoucímu tmavému odstínu. Po aplikaci si umyjte ruce.
  • Produkt z kůže osprchujte vlažnou vodou bez mýdla, šampónu a žíňky po 1-3 hodinách dle vámi zvolené hloubky opálení. Sprchování by nemělo trvat déle než 45 vteřin.

Samoopalovací barevné pěny 

Profesionální samoopalovací prostředky v podobě barevných pěn nabízejí dokonalý výsledek již za hodinu po aplikaci. Všechny pěny obsahují přírodní DHA, antioxidanty, přírodní esenciální kyseliny a oleje. Pěny vyživují, hydratují, jsou vhodné pro vegany a jsou zdravotně zcela nezávadné. Pro perfektní aplikaci doporučujeme používat aplikační rukavici MineTan. Vybírat můžete mezi pěnami od světle zlatavého až po ultratmavé opálení, s kokosovou nebo kávovou vůní, s arganovým olejem nebo extra porcí kokosové vody, záleží jen na vás…

kjj

Bezbarvé samoopalovací mléko pro postupné opálení, pro udržení opálení a pro hydrataci po opalování. Každodenní péče s perfektním barevným výsledkem.

Pro ty, které chtějí budovat své opálení postupně, je zde samoopalovací tělové mléko. Mléko Mine Tan přináší nejen postupný jemně bronzový odstín pleti, ale také perfektní hydrataci, kterou oceníte každý den jako péči o své opálení nebo jako vhodný produkt po opalování.

Tělové mléko buduje nebo prodlužuje luxusní zlatavé opálení. Obsahuje přírodní barvící složky, aloe vera a vytváří dokonalý a jemný barevný výsledek. Používejte každý den, abyste získali jemný zlatavý tón pleti, po kterém toužíte, a nebo si udržujte již stávající opálení stále dokonalé. Lze použít také jako prostředek po opalování pro výživu a hydrataci suché a namáhané pokožky.

Vaše pokožka se bude cítit lehce a svěže s výživou aloe very, extrakty z ovoce a směsí vitamnů A, C a E. Rychle se vstřebatelné látky vyvíjejí po následující dny jemný náznak opálení. Každodenní použití poskytuje 24 hodinovou hydrataci a výsledkem je jemná pokožka po celý den.

Produkt je vhodný pro všechny typy pokožky.

 Způsob užití:

  1. Aplikujte na suchou, čistou pokožku a rovnoměrně rozetřete a důkladně vmasírujte. 
  2. Dbejte opatrnosti při aplikaci na kolena, lokty, kotníky kvůli nežádoucímu tmavému odstínu.
  3. Ihned po aplikaci si umyjte ruce mýdlem a vodou.

Při pravidelné aplikaci začnete pozorovat výsledky již během několika dní. Mezi jednotlivými aplikacemi doporučujeme interval přibližně 8 hodin.