Prodám luxus, koupím luxus, zn.: výhodně. Vítejte v REDRESS!

Módu milujete, tím jsme si jistí. A taky si tak rádi kupujete něco na sebe? Ale taky nemáte bezednou peněženku, takže se vám občas určitě hodí, když na oblečení ušetříte, a to i na tom se známou značkou? Proto je tu REDRESS – nový e-shop, do kterého se okamžitě zamilujete.

A proč, ptáte se teď? Protože REDRESS lehce splní vaše módní přání. Můžete na něm nejen výhodně utrácet, ale i stejně výhodně vydělávat. Jak to myslíme?

Máte doma kabelku Miss Dior, ale z různých důvodů jste ji přestala potřebovat. Třeba se vám už k ničemu nehodí nebo se vám nějak najednou nelíbí a ve vaší skříni se propadá čím dál hlouběji a beznadějněji. Vy ovšem moc dobře tušíte, že by vaše Miss Dior udělala velkou radost někomu jinému. Tak ji hezky vyfotíte, stanovíte cenu a pošlete na www.redress.cz. A pak už jen čekáte, až se někomu zalíbí a koupí si ji.

giphy a7062

Důležitá zpráva! Ta kabelka byl jen příklad, můžete totiž klidně nabízet třeba super oblek, REDRESS myslí i na muže.

REDRESS vám ve všem jedině pomůže. Nejdřív vaši nabídku schválí a zprostředkuje platbu. V případě, že by se vám zboží nelíbilo, dokonce zajistí jeho vrácení. REDRESS je boží, že? A má toho pro vás mnohem víc, například Pop Up Afterparty. Co to přesně je, zjistíte samozřejmě na www.redress.cz.

Tak co, už si děláte pořádek v šatníku?  

redress 74663