Prodloužený víkend, zn.: relax

Pokud ještě váháte, jestli si tento pátek vzít volno a někam vyrazit, vyřešili jsme to za vás. Určitě ano. Víme totiž rovnou i kam. Za skvělým odpočinkem do hotelu Imperial v Karlových Varech. Pořádně se nastartovat na letošní podzim i zimu. I předvánoční shon, který tady bude dřív, než se nadějeme, to se s námi vsaďte.

Doménou hotelu Imperial je poskytování komplexní lázeňské péče, jejímž základem je využívání místních přírodních léčivých zdrojů, které jsou doplněny o léčebnou rehabilitaci, dietní stravování a také řadu speciálních léčebných a wellness programů a doplňkových služeb.

Jedním z přírodních léčivých zdrojů je i karlovarská minerální voda a přímo do hotelu Imperial je přiveden i pramen Vřídlo, který je hostům k dispozici pro jejich pitnou kúru v horním patře hotelové haly. 

imperial 99d69

Hotel je navíc vybaven moderním Spa & Wellness centrem, které ho staví mezi nejlepší lázeňské hotely v České republice. To potvrzuje i řada prestižních ocenění. Poskytují tu přes 100 léčebných výkonů a procedur na celkové ploše 1.600 m2. My neváhali, a vyzkoušeli rovnou dvě nejodpočinkovější z nich. Hodinovou perličkovou koupel, po které odejdete s pocitem, že jste minimálně o deset let mladší a poté relaxační masáž olejovou svíčkou, při které zapomenete na všechny stresy každodenního života. Dokonce i na uzávěrku tisku – otestováno. Vaše pleť po ní bude tak hydratovaná, že ji budete mít hebkou až... snad až do těch Vánoc.

Photo 25 09 2017 12 54 19 c165a

Jste připraveni? Zabalte kufry, jede se!