Programy, které vám změní fyzičku i život

12 týdnů drillu

Program Amazing12 (www.amazing12.cz) je vyšší dívčí, to říkáme rovnou. Během dvanácti týdnů tu totiž absolvujete 65 (!) tréninků, což znamená, že budete cvičit pětkrát týdně (a týden před samotným programem ještě absolvujete vstupní intro) v malých skupinkách. Klíčem k úspěchu tototo celosvětově populárního programu, který se pyšní podtitulem ‚nejúčinnější transformační program na světě’ - je kompletní restart hlavy. Amazing12 před deseti lety vymyslel Ir Paul McIlroy, aby dostat svého kamaráda z drogové závislosti. A že je A12 účinná vám může potvrdit nejenom on, ale i Michal Vrátný, který program Amazing 12 před třemi lety přivezl do Česka. Jeho tělocvičny Železná koule jsou jediným místem, kde můžete Á dvanáctkou projít a které několikrát ročně generují desítky šťastných sportovců.
Kromě cvičení se totiž v Á dvanáctce hodně zaměříte na psychiku, osvojíte si zdravé návyky a naučíte se správně jíst. Což v překladu neznamená žádné striktní jídelníčky, ale obecně platná doporučení, která můžete kdykoliv variovat podle toho, jestli se budete stravovat doma, v terénu nebo v restauraci. Velkým plusem je také čtyřiadvacetihodinová online podpora, kdy svému trénérovi můžete posílat svoje nářky, dotazy ohledně cvičení, ale i fotky jídel, receptů i konkrétních surovin, a on vám obratem odpoví, zda jsou pro vás vhodné či nikoliv.
Program vás vyjde na několik desítek tisíc korun, bude vás stát spoustu času, ale zařídí vám kompletně nový život, a to za to stojí, ne?  Další kolo začíná 7. května.
 
 

6 týdnů online

Frontmana kapely Skyline, Jakuba Bínu alias MC Jacoba, možná znáte z festivalových pódií. Vedle toho je také velice populárním trenérem a hlavním koučem online programu Transformers 42 (www.facebook.com/groups/567394990282022). Za 1210 Kč od něj dostanete tréninkový a výživový plán, a na vás bude všechno odpracovat. Nebojte se, program je samozřejmě sestaven podle náročnosti a úrovně vaší fyzičky, takže jej v klidu zvládnou i úplní začátečníci. Samozřejmě bere také v potaz vaše motivace - tedy jestli chcete zhubnout, nabrat svalovou hmotu nebo jestli patříte mezi běžce či například upřednostňujete vytrvalostní trénink. Největší výhodou programu ovšem je, že k němu nepotřebujete žádné cvičební pomůcky, ale pouze kvalitní internetové připojení a chuť se sebou něco dělat. 
Pospěšte si, další kolo programu začíná 16.února.