První fotka je na světě: Angelina Jolie pro Louis Vuitton

Obrovskou lavinu zájmu o nové reklamní snímky strhlo na samém začátku zvolení Angeliny za tvář kampaně Core Values pro sezonu podzim/zima 2011. Na internet se zatím dostal první z nich. Šestatřicetiletá herečka je na něm zachycená ve svém vlastním oblečení, s vlastní taškou Louis Vuitton Monogram Alto Holdall (má ji už celou řádku let) bosá na dřevěné lodičce plujíc skrze mokřady v kambodžské provincii Siem Reap.
Harmonická atmosféra snímku jasně vypovídá o tom, že se u Angeliny jedná o něco víc než jen o zážitek z výletu. Vrací se totiž tak trochu domů. Společně s fotografkou Annie Leibovitz fotily velmi blízko místu, kde se narodil její první adoptivní syn Maddox, do kterého se zamilovala během natáčení filmu Tomb Raider: Lara Croft v roce 2002.

Otázka závěrem: věřili byste společnosti LVMH tvrzení, že na fotce není použita žádná retuš? Vylučují postprodukční úpravy na PC i samotný make-up a líčení. Angelinu milujeme, ale i když je láska slepá, kouřové oční stíny vidíme docela jasně.

Ať je to s úpravou fotky jakkoli, herečka a supermáma vzala všem dech, když celý svůj honorář z kampaně věnovala na charitu.

Angelina v kampani