První fotky: Kolekce bot od Sarah Jessicy Parker

Americká herečka napínala své fanynky a milovnice bot opravu dlouho. Nyní si už ale můžete konečně prohlédnout ukázku z očekávané kolekce, která nabízí širokou škálu nejoblíbenějších ženských doplňků: od pohodlných modelů bez podpatku až po závratně vysoké jehly.

Inspirace Sexem ve městě

Kdyby Sarah Jessica Parker nezískala roli newyorské sloupařky Carrie Bradshaw, v životě by ji nenapadlo věnovat se designu bot: „Carriina láska k botám pro mě znamenala to, že jsem jich musela nosit při natáčení stovky. A čím víc jsem jich měla na nohou, tím více jsem si uvědomovala, jak důležité jsou pro všechny naše rozhodnutí týkající se stylu. V módě občas nezáleží tolik na ničem jiném, než právě na botách.“ Sarah dokonce ve své kolekci vzdává hold černé lakované legendě s páskem přes nárt Mary Jane od Manola Blahnika, který obdivuje v soukromí stejně jako její seriálová postava. Pro ženy s klasickým stylem vznikl červený model Lady reprezentující elegantní lodičky a romantické duše ocení páskovou variantu s šifonovou květinou. Naším favoritem je ale samozřejmě krémový pár do špičky s promyšlenými páskovými detaily s názvem Carrie. Extravagantní povahy si zase určitě zamilují šněrovací otevřené kotníkové polokozačky a praktické ženy tyrkysové espadrilky.

Všechny modely budou v prodeji od 28. února v internetovém obchodě Nordstorm, který doručuje i do České republiky. Ceny se budou pohybovat od 195 do 485 dolarů.

Které byste si vybrala vy?

SJP-shoe-dianasjp-february-lady-shoe-w352sjp-february-etta-shoe-w352sjp-february-carrie-shoe-w352sjp-february-alison-shoe-w352sjp-february-billie-shoe-w352