První kolekce Arket. Jak bude vypadat?

Nový concept store módního gigantu H&M zvaný Arket sice ještě neotevřel, ale "boom" je kolem něj už teď pořádný. Zuby si na něj brousí nejen všichni milovníci minimalismu, dobrého jídla a cool skandinávského designu, ale i my v ELLE.

Minulý týden se objevila první ochutnávka chystané kolekce, která se v obchodech v Londýně a v Kodani objeví už tento podzim. Na co se můžeme těšit? Na novou uniformu. Pravděpodobně celoživotní.

Návrháři nové značky Arket si dali záležet na kvalitě a udržitelnosti materiálů, nositelnosti střihů a pro svoji první kolekci zvolili zemité barvy a odstíny bílé, vínové a modré. V souladu s celkovým konceptem tohoto moderního "tržiště" půjde o základní kousky šatníku a většinu střihů budete na štendrech v obchodě potkávat v průběhu celého roku – měnit se podle sezóny bude například jen hřejivost materiálu. Pokud se vám tedy zalíbí bunda, stejný model si můžete koupit ve třech variantách – na podzim, teplejší variantu na zimu a tu nejlehčí na léto.

Aby se zákazníkům v obchodě lépe orientovalo, každý model bude mít konkrétní "ID" a pokud ho zadáte do vyhledávače na stránkách arket.com, jednoduše najdete stejný typ oděvu v jiných barvách či materiálech a naopak.

 

1020 7 857be

 

Zní to až příliš dobře a futuristicky? Ale kdepak. Nechte se "namlsat" ochutnávkou z jejich první podzimní kolekce v naší galerii a nenechte si ujít otevření prvního obchodu, už koncem srpna, na Regent Street v Londýně. 

 

První kolekce Arket. Jak bude vypadat?