Prvotřídní péče od Davida Beckhama

Seznamte se se značkou House 99, která nabízí ty nejlepší produkty pro muže. Stojí za ní legendární David Beckham. „Značku House 99 jsem vytvořil, abych inspiroval i ostatní chlapy a zároveň jim poskytnul ty správné produkty, díky kterým mohou vyzkoušet něco nového a cítit se u toho naprosto přirozeně,“ říká sympaťák David. Značku House 99 pojmenoval House (dům) proto, že chtěl pomocí značky vytvořit komunitu otevřenou všem. A proč 99? Protože rok 1999 byl pro něj zlomový. „Hodně se v něm v mém životě změnilo – oženil jsem se, Manchester United získal tři trofeje a narodil se náš nejstarší syn Brooklyn,“ vysvětluje. 

DH

Olej na vousy Softer Touch, House 99, 659 Kč, čistící mýdlo na plnovous 3 v 1 Get Groomed, House 99, 529 Kč.

Kolekci obsahuje produkty pro vousy, tvář, vlasy a tělo. Za zmínku stojí hlavně péče o vousy, kde najdete balzám, čistící mýdlo na plnovous, pěnu na holení nebo holící mýdlo. „Zkoušením různých složení jsme v laboratořích a u holičů strávili měsíce, vybírali jsme perfektní ingredience,“ říká David. Kosmetické výrobky jsou v cool černých a bílých obalech a zaujmou vás nejenom obsahem superpotravin spirulíny a quinoy, které posílí vlasy a vousy, povzbudí a vzpruží tělo a vyhladí a rozzáří pleť, ale i vtipnými názvy jako: Going Big, Twice as Smart nebo Seriously Groomed.

Dh

Čistící pěna na obličej Purefectly Clean, House 99, 529 Kč, hydratační krém na obličej Greater Look, House 99, 789 Kč, Balzám na oči Truly Brighter, House 99, 499 Kč.

Produkty House 99 můžete exkluzivně pořídit na www.notino.cz/house-99