#ptejseCindy: Který je nejlepší peeling na tělo a jak odličovat mastnou pleť?

Před týdnem jsme otevřeli on-line beauty poradnu, do které se můžete zapojit i vy. Jak? Sledujte na Instagramu účet @elleczech. Svůj dotaz napište pod výzvu #ptejseCindy nebo přímo Cindy pošlete soukromou zprávu. Taky můžete vyfotit produkty, na které se chcete zeptat a nezapomeňte připojit hashtag #ptejseCindy, aby se váš dotaz nikde neztratil.

Kosmetická redaktorka ELLE každý týden vybere nejzajímavější a nejčastější dotazy (ten, kdo se zeptá první, koho jméno se objeví na ELLE.cz), které zodpoví. Co vás zajímalo tentokrát?

Vendula Pochobradská: Milá Cindy, poraď mi prosím, ohledně hydratačního krému na můj citlivý obličej v těchto zimních měsících. Děkuji.
Cindy: "Milá Vendulo, nejdřív bych začala u čištění pleti. Ideální je odličovací olej nebo balzám. Vyčistí a nevysuší. Když mám přecitlivělou pleť, používám krémy z lékárny na atopickou plet (La Roche Posay, Bioderma). Teď jsem testovala noční krém od Darphin, dávala jsem ho i na den. Je jemný a do zimy naprosto perfektní."

Janička Severová: Jaké jsou nejlepší body scruby?
Cindy: "Já mám nejradši cukrové nebo solné, ale ty solné štípou po depilaci. Kávové jsou super, jen se musí po nich dlouho čistit koupelna :-) "

Simona Blahová: Ahoj Cindy, jak správně postupovat při odličování a jaké typy produktů nejlépe používat? Mám mastnou pleť.
Cindy: "Dobrý den, Simono, nejlepší je tzv. dvojité odličování. První produkt na olejové bázi - odličovací olej (Saloos, Dermalogica, Bobbi Brown, Kiehl's, Nobilis Tilia) nebo balzám (Eve Lom, Estée Lauder, Clinique, The Body Shop). Druhý krok - čistící gel. Tak se zbavíte veškerých nečistot na pleti. Ráno stačí jeden, ale já osobně používám i tak dva produkty spolu s kartáčkem."

A ještě extra tip, jak rozjasnit pleť ve třech krocích.