Řasy, o kterých se všude mluví

Podle Petera Philipse, kreativního ředitele Dior Make-up, bychom se všichni měli zaměřit na oči. Respektive na řasy. Pro  přehlídku módního domu Dior na sezonu jaro - léto 2018 (fotogalerii najdete zde) vytvořil make-up, o kterém se okamžitě začalo všude diskutovat. Jeho jarní vize je jasná, chce to hodně, hodně, hodně řasenky. 

Peter se inspiroval ikonickými lookem 60. let a modelkám řasy zdůraznil na samé maximum. Tzv. pavoučí nožičky, tedy dlouhé, černé a slepené řasy dotáhl do naprosté dokonalosti. V kombinaci s černou linkou na vnitřním víčku docílil velkých, sexy očí. Vystačil si přitom jen se třemi produkty - podkladovou bází Diorshow Maximizer 3D, černou konturovací tužkou na oči Diorshow Khol a řasenkou Pump'n'Volume

"Oči jsou tady velmi výrazné," řekl v zákulisí show Peter. "Chtěl jsem jim dát nádech 60. let, ale bez toho, aby vypadaly kompletně retro." Jak na to? Nejdřív řasy natočte kleštičkami a aplikujte po jeho vzoru primer na řasy a potom 5 až 6 vrstev řasenky na horní i spodní řasy. Nesnažte se o dokonalost, líčení by mělo vypadat, že jste na něj měla minimum času. Jednotlivé řasy neoddělujte, nechejte je klidně slepené. Pokud se řasenka obtiskla na víčko nebo pod oko, odstraňte ji vatovou tyčinkou namočenou do micelární vody. 

Na vnitřní víčko nakreslete černou konturkou linku. Zase nejde o dokonalost, ale hlavně o sexy vzhled.

 

Řasy, o kterých se všude mluví