Reese Witherspoon v hlavní roli pro Lindex

Slavná, mezinárodně uznávaná a v neposlední řadě dokonce Oscarem oceněná herečka Reese Witherspoon se představuje v hlavní roli nového konceptu značky Lindex s názvem Get the Look.
Reese Witherspoon je tou nejvhodnější tváří pro odstartování oblíbeného Get the Look. Je pozitivní, vřelá, plná energie a má fantastickou schopnost kombinovat bezstarostný styl a hollywoodský glamour. Výborně tak zosobňuje samotný label a skvěle se hodí k prezentaci naší podzimní kolekce inspirované Kalifornií,“ říká ředitel pro koncepci a marketing společnosti Lindex Johan Hallin.
Co s sebou akce Get the Look, která běží od konce srpna, přináší? Především by měla během nákupů inspirovat samotné ženy. V podobě finančně dostupné a ucelené módy značka předvede, jak kombinovat oblíbené základní svršky s těmi nejžhavějšími trendy. Obyčejný shopping se tak rázem mění v neobyčejný módní zážitek.
Nová podzimní kolekce je inspirována ženskostí a uvolněnou atmosférou 70. let. Spojuje různé vzory a materiály. Nezbytnou součástí bezstarostného kalifornského looku je denim, vrstvený a kombinovaný s pletenými kousky oblečení.
Vždy jsem milovala denim a pletené oděvy, které lze vzájemně sladit. Móda od Lindexu dokonale vyhovuje mému stylu a je mi velkým potěšením být tváří této nové kolekce,“ říká Reese Witherspoon.