Řetězová reakce

Co způsobilo nával inspirace a kreativity, který donutil studentku lékařské fakulty Cornelii Webb, aby zapomněla na medicínu a stala se z ní designérka velmi úspěšně obchodující se šperky? Prý jediná myšlenka. Cornelia se celou dobu nechala vést představou člověka, který klasické látkové oblečení nahrazuje šperky. Doslova se do nich obléká. Nutno říct, že švédskou návrhářku nakonec její vize dovedla až do vysněného cíle. Teď má to, po čem toužila. Značku, obchod a veliký úspěch. V nabídce naleznete jak klasické doplňky v podobě náramků, přívěsků na krk nebo prstenů, tak i zrealizovanou prvotní představu. Oblečení převedené do vzorců jemných řetízků. Obchod nabízí originální vesty, sukni, top, nebo dokonce minišaty. Zamilujete si je, a budete pro ně hlasitě milována.
Autorka ale nezahálí ani nadále. Euforicky vystudovala zpracovávání drahých kovů a kamenů. Pokračuje v lekcích sochařství z hlíny nebo vosku a vše ihned uvádí do praxe. Kromě vlastních modelů tvoří také na zakázku. Jde z větší části o snubní prstýnky. Do seznamu klientů patří například zpěvačka Fergie.
Na atraktivitě navíc všemu přidává fakt, že je každý kousek jedinečný handmade. Cornelia je už nevyrábí sama. Snad aby byl její příběh ještě zajímavější, realizací svých návrhů zaměstnává vězně. Vybrala hrstku odsouzenců a proměnila je v užitečné řemeslníky. Podle jejich slov je motivuje k dokonale odvedené práci skrze vytváření krásných věcí.
Svým jedinečným tvůrčím duchem ohromuje svět internetu i tisk. V lednu letošního roku udělil ELLE Magazine Cornelii Webb prestižní ocenění Módní doplněk roku.
Nás si získaly její krátké šaty, které budou perfektně fungovat na barevných látkách. Vzít je ale můžete i na party nebo společenskou akci. Například malé černé tak geniálně ozvláštníte!

Model z řetízků na ramena
Šaty z řetízků