S prosincovou ELLE jedině vyhrajete

Je naprosto jasné, že větší výhra než prosincová ELLE vás do konce roku už nepotká. Proč? Splní vám totiž úplně všechny (nejen) módní sny. 

Zajedete se s ní podívat do Los Angeles, kde pro vás ELLE exkluzivně vyfotila aktuální cruise kolekci módního domu Dior. Chcete být spíš princeznou Divokého Západu, nebo Alenkou v říši divů? 

Poznáte do detailu novou kolekcí Roberto Cavalli, kterou na sebe oblékla topmodelka Michaela Kociánová

Naučíte se, jak nosit hit letošní sezony - tenisky na platformě nebo věci s kovbojskými motivy, co na sebe oblékat do práce, abyste byla stále chic&trendy&sexy, a seznámíte se se spoustou dalších módních vychytávek a triků. 

Dozvíte se, proč je lepší být krásná než chytrá, jak bezpečně zkrotit své hormony nebo proč se o orgasmu víc mluví, než se prožívá. 

3 roky radosti právě prožívá Aneta Langerová. Ve velkém rozhovoru vám zpěvačka prozradí, jak se jí to podařilo a jaký je její filmový debut 8 hlav šílenství.

Natálie Kocábová pro vás tentokrát má na poslední straně v Můj druhý život velké přiznání. Dozvíte se jedině v prosincové ELLE a budete koukat!

Stanete se tou nej party girl. Se kterými laky na nehty, make-upem, stíny a účesem nejjasněji zazáříte během předvánoční večírkové sezony? Víme to.  

Přečtete si vánoční povídky od známých osobností, upečete si zdravé, a přitom sladké cukroví, navštívíte ta nejkrásnější místa v Savojských Alpách. ALE TO JEŠTĚ NENÍ VŠE! 

Vyhrajete zápísník navržený vaší oblíbenkyní přímo pro vás. Zúčastníte se velké soutěže #ELLEnotebooks a zápisník od Jany Plodkové, Kláry Issové, Hany Vagnerové, sester Bokových a dalších celebrit bude váš. Stačí si koupit prosincovou ELLE a hrát.