Sametová party: Šaty, boty a saka za méně než 2000

Je nejvyšší čas si pořádně naplánovat outfity na letošní party sezonu. Sázkou na jistotu je samet. Tak trochu romantický, hodně dramatický, variabilní a hlavně pořádně sexy. Prostě ideální na každý večírek.   

Z práce rovnou na party

Když se sametem začínáte, pořiďte si kalhoty nebo sukni, které doplňte jednoduchou košilí nebo minimalistickým topem a přidejte sako. Snadněji se kombinuje a najdete tu správnou rovnováhu. U sametu platí totiž jedno zásadní pravidlo - "over the top" moc dobře nefunguje. Takto můžete jít klidně ráno do kanceláře a po práci rovnou na večírek. 

samet kalhoty 8dc4d

Sametové šaty

Jste připraveni být středem pozornosti? Sametové šaty vám ji zajistí. Ideální jsou dlouhé na tenká ramínka (která před den noste přes tenký rolák nebo košili) nebo naopak hodně krátké, ve kterým ukážete nohy v plné kráse. Kožíšek nechejte doma a na cestu si vezměte koženou bundu, která skvěle kontrastuje se slavnostním sametem.

samet saty 989a1 

Sexy sametové variace

Nejvíc cool holky mají ve svém šatníku alespoň jedno sametové sako. Proč? Podívejte se na Caru Delevingne, Kylie Jenner nebo Zendayu. Víc netřeba dodávat. Pod delší sako si vezměte šortky, chcete-li opravdu sexy kombinaci nebo crop top a kalhoty. Funguje oboje.

samet saka e30d5

Kde právě teď seženete stylové kousky ze sametu, když nechcete moc utrácet? Dobrá zpráva! Nemusíte, našli jsme pro vás celkem 25 sametových šatů, sak, kalhoty, ale i bot a bomberů, které vás nebudou stát více než 1999 korun.

Ve fotogalerii najdete další výběr high street značek. 

Sametová party: Šaty, boty a saka za méně než 2000