Senzace! Anna Dello Russo navrhne kolekci doplňků pro H&M

Zatímco ale první dvě jmenované dámy (a s nimi i další hvězdní návrháři jako Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Alber Elbaz za Lanvin…) představily celou ucelenou linii čítající oblečení, obuv i doplňky, Anna Dello Russo náš šatník obohatí jen řadou doplňků. Při jejich navrhování prokázala Italka jedinečný smysl pro styl.

Ze spolupráce jsem nadšená. Jsem z nabídky vnitřně rozechvělá a zároveň cítím pokoru, že si mě vybrali. Chtěla jsem vytvořit vybrané doplňky, které jinde nenajdete. Jako stylistka dobře vím, jak jsou právě doplňky nezbytné. Podtrhnou vaši osobnost i outfit. Chci, aby moje práce každého pobavila a proměnila všední den ve fantastický den plný módy,“ vyjádřila se ke spolupráci s H&M sama A.D.R. „Je naprosto úžasné, že jsme Annu Dello Russo získali pro tento projekt, který se naprosto liší od všeho, co jsme dělali dříve. Anna má fantastické oko pro módu, výrazný osobitý vkus, a navíc je skutečnou módní ikonou. Vytvořila extravagantní škálu doplňků, které musejí nadchnout zákazníky H&M i každého skutečného milovníka módy. Kolekce je oslavou výstřednosti, fantazie a zdobnosti,“ přidala chválu Margareta van den Bosch, kreativní konzultantka H&M.

Kolekce bude k dostání asi ve 140 obchodech po celém světě a on-line od 4. října 2012, kdy bude vrcholit celosvětové čtyřtýdenní módní turné. Kolekce zahrnuje bižuterii, sluneční brýle, boty, tašky a také cestovní zavazadlo a přináší zákazníkům H&M ‚must-have‘ skvosty za dostupnou cenu.

Senzace! Anna Dello Russo navrhne kolekci doplňků pro H&M