Sexy pusa podle Lily Rose Depp

Lucia Pica, kreativní ředitelka pro Chanel make-up, se tentokrát potkala s Lily Rose Depp a společně natočily video, ve kterém nejmladší ambasadorka francouzského módního domu prozrazuje své oblíbené beauty triky a hlavně experimentuje s jarními trendy. Zapomeňte na matné rtěnky, které jsme tolik milovaly v zimě. Je tu jaro a s ním i malá kosmetická revoluce. Vrací se lesky na rty. Ve velkém.

Jaký má Lily Rose ve své kosmetické taštičce? 27 odstínů Rouge Coco Gloss. Ano, 27 barev! Od jemných nude po ultra tmavé. "Můžeš nosit výrazné odstíny a cítit se v nich pohodlně," říká Lucia. Nenosíte lesky, protože vám vadí, že se vám pusa nepříjemně lepí? Lily Rose měla stejný problém, než objevila žhavou novinku s hedvábnou texturou připomínající spíše balzám na rty. 

{YouTube}Pv37Seqpu2o{/YouTube}

Ve třetím díle série Chanel Beauty Talks si Lucia se 17letou modelkou nejen povídá o make-upu, ale ukazuje své triky na nejvíc sexy pusu sezóny. Její rada perfektně funguje, i když se vám nechce vzdát vaší oblíbené rtěnky, což naprosto chápeme. Máme to stejně. Super zprávou je, že jarní make-up trendy můžete nosit i tak. Stačí sáhnout po některém ze tří top coatů, které vytvoří na rtech oslnivý lesk.

Vyzkoušejte si kombinaci jasně růžové rtěnky a oranžového top coatu stejně jako Lily. Když jste velké fanynky rudých rtů, potřebujete tuto sezónu jednoznačně černý lesk, který dodá rtům hloubku. Když jdete večer z práce rovnou na rande, tento trik skvěle funguje. "Třpytivý top coat dejte doprostřed rtů," radí Lucia. Má to stejný efekt jako rozjasňovač na lícních kostech. 

{YouTube}ANL3vQ5NSvk{/YouTube}