Seznamte se: Nové tváře v prvních řadách týdnů módy

Ještě před pár sezonami se jen tu a tam vynořila z davu novinářů, blogerů, fotografů a celebrit v první řadě neznámá tvář. Uzavřený svět vyvolených ale posunul hranice. Během posledních týdnů módy se vynořily z černé anonymní tmy davu zářivé hvězdičky, které se nehonosí ničím jiným než láskou k módě. A samozřejmě tučným kontem. Dokonce vše došlo do takové míry, že pro živoucí předlohy Blair Waldorf a Sereny van der Woodsen ze seriálu Gossip Girl se místo v první řadě exkluzivní přehlídky stalo novodobým debutantským plesem… Kdo jsou ty dívky, které uhranuly módní svět? Pár vám jich představíme.

Claire a Virginie Courtin-Clarins
Sestry a dědičky kosmetického gigantu Clarins ovládly New York. Jejich vybraný vkus, se kterým se nebojí pohrávat, se stal středem všech hledáčků fotoaparátů. Od té doby nechybějí na žádném cool večírku a módní akci. Aby taky ne, když se šeptá, že si je pod svá křídla vzala samotná Anna Wintour.

Lady Mary Charteris
Třiadvacetiletá britská aristokratka má módu na háku. Má přístup do haute couture archivů své tety Daphne Guinness a jako malá měla za vrchní stylistku slavnou Isabellu Blow.

Tallulah Harlech
Nezaměnitelný styl (kdo jiný dokáže mít šmrnc v teplácích a klasickém sáčku od Chanelu?) krásné brunety má své kořeny. Její matka lady Amanda byla po mnoho let múzou Karla Lagerfelda. Tallulah rozhodně není pozadu. Už teď na ni mnozí návrháři pějí ódy. Schválně, koho nakonec uhrane?

Cara Delevingne
Tahle osmnáctiletá holka a tvář billboardů Burberry Prorsum ovládla módní svět. Její nedbalý grunge look se špetkou glamouru dokonale vystihuje dnešní éru. Navíc je nejlepší kamarádkou Stingovy dcery Coco Summer. Věřte nám, žádná party bez těchhle dvou slečen není party.

Seznamte se: Nové tváře v prvních řadách týdnů módy