Shooting fashion stars *08

Shooting fashion stars *08

SFS vstupuje do jubilejního pátého ročníku a představuje celou řadu novinek.

Shooting Fashion StarsShooting fashion stars, velkolepá módní show s cílem podpořit začínají módní návrháře, letos představí Štěpánku Pivcovou, Zdeňku Imreczeovou, Martina Havla, a jako zahraničního hosta uvítá vídeňskou designérku Isabelle Steger. SFS probíhá tradičně v rámci podzimních dnů designu v Praze Designblok. Závěrečný galavečer Designbloku, a s ním také SHOOTING FASHION STARS, se uskuteční 12. října 2008 v Superstudiu DOX Designbloku, Galerie DOX, Poupětova 1a, Praha 7.

Návrháře, kteří se na SFS prezentují, poprvé v letošním roce vybírala porota – SFS Guardians. Členy SFS Guardians jsou zástupci organizátora, partnera, odbornou veřejnost reprezentuje Liběna Rochová, Goran Tačevski, Lada Rudovská a Jana Zielinski.

U příležitosti pátého ročníku byly spuštěny nové webové stránky projektu www.sfstars.cz a představuje se i nové logo projektu. Na webových stránkách naleznete podrobné informace o dosud prezentovaných návrhářích, fotografie a videa z jednotlivých ročníků, aktuality a další.

Shooting Fashion Stars 08