Skvělé novinky pro milovníky kávy

Se vzrůstajícími teplotami nás chuť na horké nápoje opouští. Jenže jelikož jsme v redakci všichni prakticky závislí na své denní dávce kofeinu, přivítali jsme letní novinky z Nepresso opravdu s otevřenou náručí (…a prázdnými hrníčky :)

Nepresso odhalilo dvě limitované edice káv inspirované italskými ledovými recepturami a také inovativní přístroj pro přípravu kávových receptur s mlékem. Yes! Jsou to krémová a vyvážená Inspirazione Salentina s plnou chutí a Inspirazione Shakerato, velmi silná směs s aroma hořkého kakaa.

kava nespresso

Pokud je vaší představou strávit prázdniny stylově a bezproblémově, pak se v centru všeho prázdninového dění (u nás to bude naše #elleredakce) bude nacházet nový inovativní přístroj pro šlehání mléka Barista. Tento malý chytrý přístroj totiž disponuje možností připravit více mléčných receptur, než kolik je jich na menu vaší oblíbené kavárny. Díky propojení dotykového displeje a mobilní aplikace Nespresso si snadno vyberete jednu z mnoha receptur od chladivé ledové kávy po krémové cappuccino nebo dokonce horkou čokoládu. Poté jen stačí stiksnout tlačítko a necháte Baristu, ať se postará o zbytek! 

A třešnička na dortu? To je pro nás limitovaná edice cestovní termo lahve Nomad a View Shaker Mini Set (bude prodáván ve speciální nabídce spolu s kávovarem Essenza Mini), který obsahuje dvě sklenice, dvě silikonová víčka a silikonové tvořítko na led, díky kterým snadno protřepete a promixujete ingredience vybraného nápoje přímo ve sklenici. 

kava nespresso

RECEPTY:

 

CAFFÈ SHAKERATO BY NESPRESSO

1. Do sklenice VIEW Recipe přidejte 1 balení Nespresso cukru** a zakryjte silikonovým   

víčkem

2. Navrch přilijte 40 ml připravené kávy

3. Přidejte 3 Nespresso kostky ledu*

4. Řádně protřepejte a promíchejte!

 

CAFFÈ ALLA SALENTINA BY NESPRESSO

1. Do VIEW Lungo šálku přidejte 2 Nespresso ledové kostky* 

2. Přilijte 30 ml mandlového mléka (nebo kravského)

3. Přidejte 5 ml sirupu z cukrové třtiny

4. Navrch přilijte 25 ml připravené kávy

kava nespresso