Snadná proměna!

Ty tam jsou doby, kdy se ženy za brýle styděly. Dnes je módní nosit brýle, i když je nepotřebujete. Na místo dioptrického skla se dá obyčejné, a voilà – nová, intelektuálnější image je tu.
Ovšem pokud jsou pro vás brýle nutností, pak víte, s kolika nesnázemi se musíte potýkat. Možnost výběru je tady až zničující. Kdo si má z tolika obrouček vybrat? A jaké mi vlastně sluší?

Pravidlo číslo 1: Nápadné, nebo nenápadné?
Výrazné rámy na sebe budou poutat pozornost a vy v nich budete doslova nepřehlédnutelná. Na druhé straně ne každá o podobnou pozornost stojí. Když už nosíte velmi výrazné obruby, je třeba, aby vše ostatní bylo jednoduché, jinak budete připomínat dort, co vařil pejsek s kočičkou. Samé dobré věci, ale z výsledku bude všem špatně. Vsaďte na výraznou barvu bez zbytečných detailů.

Pravidlo číslo 2: Funkčnost
Líbí se vám modely s extraširokými nožičkami? Pak si dejte pozor na to, že přijdete o periferní vidění. Nožičky zakryjí výhled do boku a vy můžete na křižovatce snadno přehlédnout blížící se auto.

Pravidlo číslo 3: Nesmějí schovat obočí
Obočí dává vašemu obličeji výraz a obruby ho mohou zakrýt. Vy pak budete taková nijaká. Toto pravidlo neplatí pro sluneční brýle s tmavými skly.

Pravidlo číslo 4: Vždy použiji rtěnku
Když nosíte brýle, jakoby zakrýváte oči, proto by důraz měl být na rtech. Jen tak budete vypadat upraveně. Líčení očí pod brýle je náročné, ale rty může mít namalované každá.
Nejste v tom sama. V galerii si prohlédněte celebrity, které nosí brýle a moc jim sluší!

Pokud toužíte po nových brýlích, zajděte na stránky http://vanoce.elle.cz/. Tam můžete vyhrát jeden z pěti dárkových poukazů v hodnotě 1000 Kč na nákup kompletního sortimentu zboží Eiffel Optic.
Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, a máte výhru na dosah.

Snadná proměna!