Soutěž o Outfit roku: Kdo vyhrál luxusní kabelku Gucci za 50 tisíc?

Ostartovala nové sezona a s ní i nové trendy. Jak lépe je předvést, než v soutěži Outfit roku. Pravidla jsou jednoduchá: pokud je vám nad 15 let, vytvořte si profil na excellenceoutfit.elle.cz/profile, nahrajte fotografii svého outfitu a pak už jen sbírejte hlasy a postupujte v duelech výš a výš!

O co soutěžíte?
Výherkyně získá koženou kabelku Gucci z aktuální kolekce Bamboo. Ručně šitá ikonická kabelka, jejíž hlavním znakem je bambus, získala svou podobu po druhé světové válce. Tehdy si mistři v italském módním domě museli poradit s nedostatkem dováženého materiálu a zvolili netradiční kombinaci kůže a bambusu. A stvořili legendu.
Kabelku si zamilovaly módní ikony. Nosila ji první dáma Jackie Kennedy, Lady Diana či Audrey Hepburn a dnes jsou její fanynky celebrity jako Beyoncé, Rosie Huntington-Whiteley, Florence Welch a Victoria Beckham.

Nyní jednou z vyvolených můžete být i vy! Jako dokonalý bonus ke kabelce získáte hedvábný šátek s tradičním motivem Flora, jež italský módní dům navrhl pro samotnou monackou princeznu Grace Kelly. Může existovat lepší výhra?

Výherci:

1. místo - Katka Haboňová, Varnsdorf
2. místo - Anna Pytlíková, Holýšov
3. místo - Zuzana Odvárková, Ledeč nad Sázavou

Facebooková soutěž o balíček Lindt na fanouškovské stránce ELLE: Karel Veselý, Most

Facebooková soutěž o balíček Lindt na fanouškovské stránce Maximu: Marie Rohošková, Praha

Facebooková soutěž o balíček Lindt na fanouškovské stránce Marianne: Rena Lomnická, Liptovský Mikuláš