Spolupráce Rimowa a Off-White aneb Když se klasika potká s posledními trendy

Těžko byste na módní scéně hledali víc ambivalentní dvojici než tradiční kufry Rimowa a novou trendy značku Off-White. Výsledkem jejich spolupráce je přesně to, co jsme letos v létě potřebovali. 

Aristokracie hypebeast scény a miláček módního světa Virgil Abloh bere kromě našich šatníků útokem i naše cestovní doplňky. Po velmi populární spolupráci se značkou Supreme na Instagramu se Rimowa rozhodla svěřit kreativní otěže nad svými nezničitelnými zavazadly právě značce Off-White, jíž je Virgil zakladatelem a kreativním ředitelem. 

Výsledkem je průhledný kufr z odolného polykarbonátu, do kterého se vám vejde úplně všechno a jenž bez šrámů vydrží i odbavení na kterémkoliv letišti. 

rimowa kufr

Transparentní materiál zavazadla přitom není jenom otázkou stylu. Každý majitel průhledného kufříku se navíc stává součástí umělecké performance tím, že dává vše, co si s sebou zabalil, na odiv a nic neskrývá. Navíc se stává spolutvůrcem jeho konečné podoby. Kufr bude pokaždé vypadat jinak podle toho, co do něj dáte.

Virgil Abloh má talent na to, že dokáže přesně vycítit, po čem jeho zákazníci touží. Na nás to funguje dokonale. Jak jste na tom vy? Také máte chuť letos procestovat léto s průhledným kufříkem po boku?

rimowa kufrrimowa kufr