Srpnová ELLE je tu!

Letní vydání časopisu ELLE je tu! A rovnou se stylovým cestovním dárkem! Vybrat si můžete z dvou druhů travel setů - první obsahuje masku na oči a cestovní zrcátko, druhý pak masku na oči a jmenovku na zavazadlo. A na co se můžete těšit uvnitř?
Srpnovou ELLE jsme věnovali hudbě. Vyvolává emoce, umí být zábavná, vážná, melancholická i ostrá jako břitva. Redaktorka Kateřina Hanáčková pátrala po tom, jak moc hip hop ovlivňuje módu nebo jak zní soundtrack dnešní doby. Na hudební vlně jsme se svezli i s českými a slovenskými hudebníky, jež jsme požádali, aby nám napsali povídku. Frontman kapely Sunshine Kay Buriánek se zase vydal do Nashvillu, aby zmapoval hlavní město milovníků country.
Zaujaly nás nejnovější kabelky od značek Salvatore Ferragamo a Dolce & Gabbana, krajky, satén a plast. Doplňky z nich jsou tuhle sezonu úplně nejvíc.
Nafotili jsme velkou módní story s českou topmodelkou Danielou Kociánovou. Jelikož nám stránek s ní pořád připadalo zoufale málo, rovnou jsme ji obsadili i do naší beauty story, kde si zahrála na hudební legendy. Jak jí sluší líčení ve stylu Blondie nebo Madonny? 
Dozvíte se na straně 102.

Vyzpovídali jsme charizmatického herce Davida Švehlíka, zpěvačku Emmu Drobnou i parfémáře Quentina Bische, který stojí za úžasnou vůní Chloé Nomade.
Kosmetické redaktorky pro vás našly nejlepší beauty aplikace, jež vám zjednoduší život, i návod na to, jak se zdravě opalovat tak, aby pokožka byla krásně snědá a zároveň předčasně nestárla. Víme také, jak voní nejnovější parfémy z dílny Chanel i jakým texturám v létě fandí kosmetická značka Giorgio Armani. 
Jste závislí na Instagramu? Tak pozor! Na straně 68 se dozvíte, proč je to ta nejhorší aplikace s ohledem na naše duševní zdraví. Po přečtení článku vám doporučujeme odreagovat se u módního příběhu  Dreamland, který britskou modelku Beccu Horn zavedl do stejnojmenného zábavního parku u městečka Margate. Je to jízda plná barev, hry a hudby. Tak jak to v létě má být!