Stella McCartney pro Adidas

Výrazná kolekce pokračuje v proměňování a přetváření tradičních sportovních střihů uvedením zcela nového tématu ‚světélkování‘ v nejprodávanější běžecké řadě.
Vedle nového motivu v kategorii Running představuje Stella McCartney i další elegantní, atraktivní a vysoce funkční modely v ostatních profilových řadách.

Například kolekce Gym Studio posunuje tradiční sportovní střihy o kousek dál – díky výrazným dezénovým detailům, včetně grafických květinových potisků a promyšleně vyšisovaných triček, expresivní barevné paletě s temně purpurovou a vínovou barvou smíchanou s neonově žlutou a růžovou.

Řada Gym Yoga pro tuto sezonu navazuje na folkový styl sedmdesátých let. Jednotlivé vrstvy vytvářejí pocit útulného zachumlání, k němuž přispívají i velmi měkké materiály.

Tennis je pro změnu inspirovaný charakteristickými šaty vlastní kolekce Stelly McCartney, prádlem a korzety, které směšují křehkost krajek s modernitou sportovního oblečení.
Kolekce Adidas by Stella McCartney je součástí programu Better Place. Aby bylo možné materiál do tohoto programu začlenit, musí pocházet z obnovitelného zdroje, musí být vyroben bez použití nebezpečných chemikálií a na pracovišti, které splňuje nejvyšší standardy a využívá systém pro řízení odpadů a energií.