The Store přivítal značku MCM velkolepou party

Luxusní multibrandový butik The Store exkluzivně uvedl německou módní značku MCM na český trh. Slavnostní party k představení této značky a její kolekce pro jaro a léto proběhla ve stylu disco v hotelu Mama Shelter v Praze. Na úterní večírek zavítali nejen české a slovenské celebrity a příznivci tohoto originálního mnichovského brandu, ale i regionální prezident MCM Eric Erhardt se svými kolegy. Na hosty, mezi nimiž nechyběla topmodelka Denisa Dvořáková, Monika Marešová, Kateřina Sokolová, Nikol Švantnerová, Aneta Vignerová, Karolína Chomistek, Zorka Hejdová, Beata Rajská, Andrea Verešová, Sagvan Tofi a mnoho známých módních blogerek a influencerů, čekala nejen exkluzivní prezentace produktů z letní kolekce MCM a speciální míchané nápoje, ale také překvapení v podobě akrobatického vystoupení skupiny Losers. O taneční zábavu se postaral DJ Skalka, jenž si připravil videodiskotékovou retro párty, slovenský influencer Dalyb a DJ Fatty. Party se nesla v retro stylu 80. let a dresscode zněl jednoznačně: disco.

disco

O MCM a letní kolekci Luft

MCM je luxusní značka cestovního zboží a příslušenství. Byla založena v roce 1976 na vrcholu mnichovské kreativní renesance, dnes prostřednictvím své asociace s uměním, hudbou, technologiemi a cestováním ztělesňuje smělost, irelevantnost a aspiraci.

Kolekce pro jaro a léto čerpá inspiraci z cestování, svobody a spontánnosti – faktorů, které jsou v srdci DNA značky MCM. Pod názvem „Luft“ (německy „vzduch“) se skrývá nová „vzdušná“ kolekce unisex oblečení a doplňků, v níž se mísí moderní design a prvky z letectví. Kolekce nabízí praktické, variabilní i hybridní kousky, jež symbolizují nekonečné dobrodružství. Její hlavní součástí jsou „nekožené“ tašky a batohy z inovativních materiálů, jako je ultralehký nylon pro vysoce funkční styl. A stejně „odlehčený“ přístup byl také zvolen při návrhu RTW kolekce, která je navržena pro pohodlí a funkčnost tak, aby každý mohl cestovat co nejvíce svobodně, stylově a s lehkostí. Samozřejmostí jsou kožené doplňky s klasickým monogramem MCM připomínající historii a dědictví značky.

Kdo si přišel zatančit v hříšném rytmu disca?