Street style: blogerka Sandra Kisić

Kde bereš inspiraci?
Hlavně z běžných věcí, máme tendenci je přehlížet, a tak nám uniká jejich zajímavost. Jinak samozřejmě z lidí kolem sebe, sledováním ostatních se člověk dozví daleko víc než koukáním do zrcadla.

Proč bloguješ?
Blog Boo needs new shoes mi dává možnost odreagovat se, ale hlavně získám zpětnou vazbu na to, co ráda dělám, a ještě tak můžu komunikovat s ostatními blogery, kteří dělají to samé co já. Myslím, že je to právě vzájemná komunikace, která blogování činí tak jedinečným.

Co letos nesmí ve tvém šatníku chybět?
Není nic, na co bych přímo ‚čekala‘, ráda se projdu městem a hledám, co mě zrovna zaujme. Můj šatník je vlastně takovou sbírkou náhlých oslnění, ať už z návštěv obchodů, nebo prohlížení internetu. Jinak mám samozřejmě své oblíbené, asi jako každý. Momentálně boty na klínu s platformou.

Řídíš se trendy?
Jak už jsem trochu naznačila v předchozí odpovědi, je pro mě nejdůležitějším měřítkem můj vlastní vkus. Trendy přicházejí a odcházejí, je dobré se podle nich orientovat, na druhou stranu nemá cenu je slepě následovat. Naopak si myslím, že je dobré využít trendu a vtisknout mu jakýsi svůj ‚rukopis‘.

Co pro tebe móda znamená?
Móda je pro mě hlavně záliba a možnost projevit, jak se cítím, jak zhmotnit svoje názory. Ráda si do detailu promyslím, co si vezmu na sebe, na druhou stranu mi ale nedělá problém vyjít si jednou ve vytahané mikině, když mám zrovna takovou náladu.

Co je pro tebe charakteristické?
Nejsem zrovna vysoká, ale přesto těžko přehlédnete mé obrovské kudrnaté vlasy. A často mě potkáte s různými doplňky z ‚nedoplňkových‘ věcí, ať už vyrobenými mnou či z dílny mých kamarádů. Náušnice z lega, náramek z hodinového strojku, přívěsek na krk z origami či prsten s čímkoli, co má ruka unese.

Oblíbený parfém?
Calvin Klein Euphoria.

Oblíbený obchod?
H&M, Zara.

Co máš na sobě?
Mám na sobě tílko a boty H&M, ‚triko‘ Zara, kalhoty a brýle Mango, ponožky s jeleny Topshop.