Streetstyle z festivalu v Glastonbury

Návštěvníci britského festivalu v Glastonbury počítají každoročně s tím, že se musí vybavit holinkami, pláštěnkami, flanelovými košilemi a teplými svetry. 

Modelky jako Cara Delevingne, Kate Moss i fashion ikona Alexa Chung tento dresscode dokonale zvládají. 

Hlavními taháky festivalu jsou vždy hudební skupiny a letos si přišli fanoušci rozhodně na své: Radiohead, The XX, Kris Kristoffersson, Ed Sheeran, Lorde, Liam Gallagher, Solange, Guns N' Roses nebo Katy Perry. 

Festival navštívil i Brad Pitt nebo Johnny Depp.Victoria Beckham s manželem Davidem si celý koncert Eda Sheerana zamilovaně šuškali a všimli jsme si také, že na kytaru hrál i zpíval herec Bradley Cooper (údajně se tam natáčely záběry do připravovaného filmu "Star is Born"). 

No a jak to celebritám a divákům slušelo? 

Modelka Cara Delevingne se řídíla osobním vkusem i počasím, ale byla nekonvenční. Vsadila na potisky, hravé vzory, na holinky Hunter, brýle Polaroid a neudělala chybu. S novým sestřihem byla nepřehlédnutelná. 

Nekorunovanou módní hvězdou Glastonbury se opět stala Alexa. Inspirovala se u Eda Sheerana a vzala si stejnou kovbojskou košili jako on. Každý den měla jiný outfit a pokaždé se trefila. Po jejím svetru s obličejem teď toužíme všichni v redakci.

Podívejte se galerie a přemýšlejte, kterým outfitem se necháte inspirovat vy.

Streetstyle z festivalu v Glastonbury