Studuj módní školu snů

Toužíte se stát expertem na módu? Zajímáte se o módu? Máte v hlavě vize, rádi se učíte novým věcem a nevadí vám tvrdě pracovat? Nebo si prostě chcete splnit sen? Pak máte vše potřebné pro studium na prestižní pařížské univerzitě v Bratislavě. 

Mod’Spe Paris Central Europe Fashion Business School je francouzská vysoká škola založená v roce 1993 federací Prêt-à-Porter dámské konfekce a Výborem pro rozvoj a podporu odívání Francouzské republiky. Je výjimečná z mnoha důvodů. Zakládá si na kvalitě, profesionalitě, všestrannosti i dalších aspektech co nejlepšího vzdělávání svých studentů.

„Naučit se kvalitně řemeslo představuje základ, díky kterému je možné nejen žít vlastní život, ale přímo jej tvořit. Díky tomu dokážeš prakticky rozvíjet svůj potenciál,“ vysvětluje Daniel Wertel, prezident Mod’Spe Paris a viceprezident federace Prêt-à-Porter.

skola

Až 92 procent absolventů si do tří měsíců od ukončení studia najde uplatnění v oblasti módy, módního byznysu, produkce parfémů či reklamy. Jak to? Škola se snaží, aby studenti jen neseděli v univerzitních lavicích a vstřebávali suchou teorii. Naopak dbá na to, aby byli pro budoucí povolání dokonale připraveni i po praktické stránce. Spolupracuje s nejrůznějšími módními domy a podniky nejen ve Francii, ale i na Slovensku či v Čechách. Představte si, že jste na praxi přímo v Paříži, Lionu nebo v Marseille, tak jako současné studentky v Bratislavě. Ty už sbírají praktické zkušenosti a připravují se na svůj závěrečný ročník. Už příští rok se pobočka na Slovensku pochlubí prvními bakaláři!

Přemýšlíte nad tím, jestli to zvládnete? Hravě! Jestli je móda vaším světem, chcete si splnit sen, nejváhejte ani minutu. Stačí si do 25. srpna 2018 na Mod’Spe Paris CE podat přihlášku a v zářijovém termínu absolvovat přijímací řízení. Studium je v angličtině a po jeho uspěšném absolvování obdržíte akademický titul bakalář, s možností pokračovat v magisterském studiu. Pak už vám vůbec nic nebrání v tom stát se na poli módy nejlepším produktovým manažerem, respektovaným nákupčím či uznávanou vedoucí kolekce velké módní značky. Studium na Mod’Spe Paris CE je pro to tím nejlepším předpokladem!

studuj modni skolu snu