Stylové Velikonoce

Na velikonoční procházku nemůžete zvolit lepší obuv než ikonické tenisky značky Keds. Vybírejte v různých barvách a stylech na on-line shopu http://www.urbanlux.cz/. A když budete u toho, nezapomeňte si do nich pořídit i úžasné barevné ponožky značky Happy Socks!

Děti (i dospělí), kteří milují svět stvořený Stellou McCartney, si mohou o Velikonocích na webových stránkách StellaMcCartney.com zahrát on-line hru, kde si navrhnou vlastní vajíčko. Zkuste to, je to bezva!

stella_2520339a

Milovnice čokolády jistě propadnou jakémukoli výbornému sladkému pokušení od Lindt. Bomboniéry s různě plněnými vajíčky či zlatý zajíček s rolničkou. Kdo by odolal…

Kupte si do 1. dubna jakýkoli parfém Paula Smithe via http://www.theperfumeshop.com/ a jako dárek dostanete roztomilého králíčka přímo z návrhářovy dílny.

paulsmith_2520335a

Vydejte se na lov vajíčka na webových stránkách Avenue 32. Buďte první, kdo najde všech sedm, a získejte voucher na nákup v hodnotě 150 liber. Druhé místo je za 100 a třetí nakoupí o 50 liber méně.

Šperky s motivem zajíčka ze zlata a stříbra návrhářky Katie Hillier dokonale zapadají do velikonoční nálady. Zamilovali jste do prstýnku, náušnic či přívěsku? Nebo snad do všech?

C

Ozdobte si svůj iPhone. Marc Jacobs Katie Bunny obal je přesně ten pravý.

I Velikonoce můžete využít jako výmluvu ke koupi nového kousku do šatníku. Nahraďte vánoční úplet se sobem svetrem se zajíčky. Najdete ho třeba v Topshopu.f