Světové finále Elite Model Look má českou vítězku

Na letošním 30. celosvětovém finále Elite Model Look, kterého se zúčastnily nadějné modelky z více než padesátí zemí, zvítězila šestnáctiletá Eva Klímková. Mladá kráska je studentkou Střední odborné školy stavební a zahradnické v Praze, ale už od svého umístění na první příčce v národním kole Schwarzkopf Elite Model Look se stihla naplno věnovat slibně se vyvíjející kariéře. S vítězstvím v mezinárodní konkurenci získala také garantovanou smlouvu ve výši 150 tisíc eur.

Druhé místo obsadila Alexandra z Monaca a o třetí místo se podělily dvě finalistky Amilna z Angoly a Dalma z Maďarska. Ani zástupkyně Slovenska Barbora Koláriková nezůstala bez povšimnutí: probojovala se do konečné TOP 15. Sáša Jány, ředitel soutěže pro ČR a SR se z úspěchu obou dívek náležitě raduje: ”Jsem nadšený z tohoto skvělého úspěchu České a Slovenské vítězky,  je to zároveň potvrzení a ocenění vynikající práce obou týmů, jak Elite Prague, tak Elite Bratislava, díky čemuž jsou naše agentury dlouhodobě leadrem na trhu”.

Eva Klímková se svým triumfem zařadila po bok nejuznávanějších supermodelek, mezi které patří Linda Vojtová, Denisa Dvořáková, Gisele Bundchen nebo Alessandra Ambrosio. Bez pochyb se z ní brzy stane úspěšná hvězda modelingu, stejně jako z jejích předchůdkyň.

SHOW_EMLWF2013_CREDIT_PHOTO_NOWFASHION_Eva_Klimkov_CR

test_LB12

foto: Archiv Elite Prague