Swarovski se angažuje v ochraně vodních zdrojů

Atelier Swarovski s radostí představil svou nejnovější charitativní kolekci, která je inspirována vodou, a výtěžek z jejího prodeje poputuje na ochranu vodních zdrojů. Kolekce byla uvedena při příležitosti světového dne vody a peníze získané jejím prodejem budou sloužit k financování programu Swarovski Waterschool.

Součástí kolekce Atelier Swarovski Waterschool je křišťálový přívěsek ve tvaru mušle. Kroucený přívěsek pochází z kolekce křišťálů navržených slavnou filmařkou a ochránkyní životního prostředí Céline Cousteau. Přívěsek je k dispozici ve dvou velikostech a pěti barevných variantách. Část prodejní ceny každého produktu poputuje ve prospěch programu Swarovski Waterschool.

swarovski

Swarovski Waterschool je klíčovým komunitním investičním programem společnosti Swarovski, který byl založen v roce 2000 s cílem ochraňovat jeden z nejcennějších světových zdrojů: vodu. Prostřednictvím tohoto programu se společnosti Swarovski podařilo oslovit více než půl milionu mladých lidí ze sedmi zemí a poučit je o důležitosti čisté vody: o tom, jak s ní hospodařit, jak ji využívat a chránit.

Projekt Swarovski Waterschool rovněž všechny vyzývá k tomu, aby vodu chránili prostřednictvím jednoduchých nástrojů s názvy Care About Water (Starej se o vodu), Stop Plastic Pollution (Zastav znečišťování plasty) a Protect Your Health (Chraň své zdraví). Další informace se dozvíte na swarovskiwaterschool.com.

swarovski

Voda je pro společnost Swarovski klíčovým zdrojem již od roku 1895, kdy se její zakladatel Daniel Swarovski usadil v rakouských Alpách. Toto konkrétní místo si vybral právě kvůli hojnosti vody, jež byla pro výrobu křišťálu nezbytná. Swarovski zde i po více než 120 letech stále vyrábí svůj křišťál a dobře si uvědomuje, že voda je zdrojem celého života na naší planetě. Prostřednictvím nové kolekce se Atelier Swarovski snaží inspirovat k ochraně vodních zdrojů i nastupující generace.

Kolekce Atelier Swarovski Waterschool je v prodeji od 22. března (Světový den vody) ve vybraných buticích a online na www.atelierswarovski.com. V České republice ji můžete pořídit v buticích Swarovski Celetná a Malé Náměstí.

swarovski