Takashi Murakami pro Louis Vuitton

Murakami stylově spadá do kategorie neo-pop stojí za takovými kultovními reinterpretacemi klasického plátna Monogram, jako je Monogram Cerise, Eye Love Monogram, Monogramouflage a samozřejmě také Monogram Multicolore.

Cosmic Blossom je projekcí vize Takashiho Murakamiho, zcela novým ‚plátnem‘ pro uměleckou expresi. Na jednobarevném pozadí se tradiční kvítky Monogram, typické pro značku Louis Vuitton, škádlí s květinovými „smajlíky“, které jsou zase tradičním tématem v Murakamiho umělecké tvorbě, jež se vyznačuje fúzí komiksového stylu manga s tradičními japonskými obrazovými motivy.

Není možné se neusmívat!
Žertovné, koketní a roztomilé kvítky Cosmic Blossom se v nabídce objeví ve třech nádherných dívčích odstínech, a to na koženém zboží, dámské konfekci i na doplňcích.
Pro kožené zboží vymysleli návrháři značky Louis Vuitton speciální sítotisk na vinylové plátno – výsledný lesklý povrch je ideální do města i na pláž.
Praktickou kabelu ve dvou velikostech doplní kultovní kapsička Pochette Accessories s tradičním ‚podpisem‘ Louis Vuitton.
Vzor Cosmic Blossom se objeví na tričkách, šátcích i bikinách – letním dnům dodá skvělý náboj a probarví je neodolatelnými cukrovými odstíny.

Limitovaná kolekce Cosmic Blossom je v prodeji ve značkových obchodech Louis Vuitton od 15. dubna 2010.

Modelkou kolekce je Britka Daisy Lowe a kampaň byla nafocena v Miami.
„Vždycky jsem tuto značku milovala a měla jsem velkou radost, když mne lidé z Louis Vuitton oslovili. Byla to skvělá práce – na floridském sluníčku a se skvělými lidmi. V podstatě jsme se celou dobu jen bavili. Již dlouho obdivuji dílo Takashiho Murakamiho, jeho návrhy pro značku Louis Vuitton jsou tak hravé a zajímavé,“ řekla Daisy.