Taylor Swift má vlastní appku!

Naposledy o sobě dala vědět novým singlem "Look What You Made Me Do", v jehož souvislosti se dodnes spekuluje, o kom je vlastně tenhle hit. Že by o Tomovi? Nebo snad o Calvinovi Harrisovi? O Kanyeovi Westovi? Je známé tajemství, že každý kdo zlomí Taylor srdce, objeví se v některé z jejích autobiografických písní. V minulosti na to doplatili jak Jake Gyllehaal, tak John Mayer. 

Její skandálek s Katy Perry je už snad trochu u ledu, ale stejně si ty dvě nemůžou přijít na jméno. A jejich vztah se neustále propírá v mediích. Kate se dokonce snažila o usmíření, tak uvidíme, jestli si to holky vyříkají. 

Nové album Taylor s názvem Reputation by mělo vyjít 10. listopadu, a tak si zatím jen na Instagramu, Facebooku a Twitteru připravuje zpěvačka promo. 

Nedávno v jednom videu prozradila, že má pro své fanoušky velkou bombu. Připravuje novou aplikaci, což by mělo být něco jako Facebook a Twitter jen pro její fanouškovskou skupinu. Taylor se chce dělit o videa, písničky, fotky, které bude každý týden aktualizovat, a to jen s těmi, kdo si stáhnou její aplikaci. A jak se bude aplikace jmenovat? "The Swift Life", tak to je snad jasné! 

C.E.O. firmy Glu Mobile Inc. Nick Earl se nechal slyšet: "Velmi úzce jsme pracovali s Taylor a jejím týmem, abychom zhmotnili jejich kreativní a vizuální svět. Výsledkem je interaktivní svět pro všechny fanoušky Taylor Swift, kde bude docházet ke spojení nejen s ostatními fanoušky, ale i se samotnou Taylor." 

{YouTube}Q0rykY1OjC8{/YouTube}

Taylor bude mít i své vlastní emoji, teda chceme říct "Taymoji". Zpěvačka poskytne fanouškům i návštěvy do svého soukromí, což je velká změna od minulého roku, kdy se zpěvačka po skandálku s britským hercem raději stáhla a svoje soukromí si bedlivě hlídala. Žádné helikoptéry, žádné romantické procházky po pobřeží ani divoké párty na oslavu Dne nezávislosti. Taylor si dokonce začala střežit i svoji kočku. Ufff. 

Slovy Taylor: "Doufám, že se vám to bude líbit. Snad, doufám... budu za to moc ráda." A my doufáme, že se nám to bude líbit i u nás redakci. Shake it off, girl!