Tenisky, bez kterých si neumíme představit život

Cindy Kerberová, kosmetická redaktorka

„Nejčastěji nosím vínové tenisky Karl Lagerfeld, které jsem si koupila už před nějakým časem. Teď koukám po dalších, bílých z kolekce Choupette a taky se mi dost líbí úpletové od Pharella Williamse pro Adidas.” 

 


 

Anna Machová, redaktorka

„Ještě před otěhotněním pro mě tenisky byly něco jako sprosté slovo. Nosila jsem výhradně deseti a víc centrimetrové podpatky. S dítětem ale nastala nová doba. Ostatně jak taky v kramflecích lítat po Praze s kočárem. A tak jsem si Na Příkopech pořídila Nike Air Zoom Pegasus 32 a vyrazila do terénu. Abych měla motivaci, rovnou jsem si stáhla aplikaci Nike run, která mi počítá kilometry a spálené kalorie. Některé dny kilometrů bylo 12, jindy jenom 6. Do dnešního dne jsem jich s Pegasy (model jsem vyměnila za 34) ušla 3055.” 

 


Broňa Zavadilová, obrazová redaktorka

„Miluju Converse Chuck Taylor All Star Core, klasické, nízké, bílé, forever and ever. Jsou stylové, jsou pohodlné, můžu si je vzít ke všemu a cítím se v nich na 20.”

 


Darina Achremenková, výtvarná ředitelka

„Můj favorit je Adidas X_PLR  Typ boty něco mezi botou na běh a retro teniskou. Barevně preferuju bílá v bílé.
Líbí se mi být celá v černé a k tomu si obout bílé tenisky. Ale musí být čisťounké! Takze můžu odpřísáhnout, že adidasky vydrží praní v pračce bez problémů!”
 

 Markéta Dekánková, produkční

„Nosím tenisky Stan Smith. Hodí se úplně ke všemu a já je miluju.” 


 

Klára Antošová, editorka

 „V posledním roce nejvíc ujíždím na UltraBOOST X od Adidas. Mám hned dvoje. Jedny nosím do práce, do města, na cesty, ty druhé mám výhradně na běhání. V Adidasu na nich čtyři roky pracoval celý tým designérů a technologů, aby přímo na míru ženám nabídli takové boty, které si zamilují na první dobrou. A mohu potvrdit, že se jim to povedlo! Od té doby, co jsem je poprvé obula, jiné tenisky nenosím. A že jsem jich vyzkoušela. UltraBOOST X jsou naprosto adaptabilní, skoro ani nevíte, že je máte na noze. Nejsou pro mě jen synonymem toho nejlepšího pro moje běhání, ale zároveň i nejvíc supercool teniskami.”


 Adéla Mazánková, on-line redaktorka

„Neumím si vybrat jen jeden model (proto můj botník vypadá tak, jak vypadá) a tenisky mám ráda obecně. V klasice – takže jedině bílý. Nicméně nejvíc a celoživotně miluju miluju miluju kožený superstarky od Adidasu, který nosím snad nejčastěji ze všech, a pak Reebok Classic, protože si díky nim vždycky vzpomenu na cool Hannah MacGibbon.”

 

 


Ivona Petružálková, zástupkyně šéfredaktorky

„Minimalistické, bílé, jednoduché. Toto jaro nepotřebuji nic jiného než tenisky COS, z aktuální kolekce. A když je ušpiním? V pračce na 30 stupňů se jim nic nestane!”