Testovali jsme revoluční péči od Vichy. Jak to dopadlo?

Nechali jsme 50 z vás vyzkoušet novinku od Vichy – revoluční péči Slow Âge, která se svým složením i celkovým přístupem nejen k pokožce zaměřuje na zpomalení všech známek stárnutí. Jak to dopadlo? Novinka v testování dostala v mnoha směrech jedničku s hvězdičkou. Co je na Slow Âge tak jedinečného, že se naprostá většina testovaných jasně shodla?

  • 94% čtenářek si o Slow Âge od Vichy myslí, že se od ostatních přípravků na trhu liší
  • 91% z vás by novinku od Vichy doporučilo své kamarádce
  • 90% testovaných jsou s novou péčí spokojené

post produit 9 763c2

Nejvíce jste chválily zjemňující efekt na pokožku, jemnou texturu, která se rychle vstřebává, krásnou vůni i luxusní balení. Při pravidelném používání 50 testovaných ocenilo skvělý efekt na pleti, která je vyhlazená, rozjasněná bez ohledu na její typ.

Super aktivní ingredience

Nová denní péče od Vichy se liší už tím, že je určena pro všechny typy pleti i věkové kategorie. Obsahuje tři přírodní aktivní ingredience, které mají prokazatelně blahodárný vliv na pokožku. Výtažek z kořene Baicalin, jedné z klíčových bylin v tradiční čínské medicíně, redukuje oxidační a zánětlivé procesy stárnutí pleti vyvolané UV zářením a znečištěním. Bifidus posiluje ochrannou kožní bariéru, pomáhá bojovat proti vlivům chladného počasí a klimatizace, zpomaluje projevy známek stárnutí pleti vlivem dehydratace, zatímco termální voda Vichy má schopnost posilovat, regenerovat a obnovovat rovnováhu pH pleti. To vše díky svému bohatému a vyváženému poměru minerálů.

{YouTube}_qKU7KVZULw{/YouTube}

Denní pleťová péče Slow Âge od Vichy je k dostání v lekárnách za 799 korun.