Tiffany představuje největší novinku roku: první kolekci šperků Reeda Krakoffa

Značka Tiffany & Co. odhaluje první kolekci šperků svého uměleckého ředitele Reeda Krakoffa nazvanou Tiffany Paper Flowers neboli Papírové květy. Kolekci tvoří luxusní diamantové šperky a odráží v sobě dokonalou rovnováhu mezi rafinovanou ženskostí a průmyslovou moderností. Název a design kolekce byly inspirovány představou okvětních lístků vystřižených z papíru a decentně sepnutých dohromady. Květinový motiv navržený a sestavený s platinovým špendlíkem uprostřed je interpretován moderním a grafickým způsobem. 

„Kolekce Paper Flowers odhazuje všechna pravidla spojená s luxusními šperky,“ uvedl Reed Krakoff. „Luxus by neměl vždy znamenat formálnost, takže jsme použili drahé kameny a nejluxusnější materiály, ale takovým způsobem, že je můžete nosit každý den.“ 

Jádrem této kolekce je naturalismus vnímaný skrz bohatou historii značky Tiffany – sytá barva irisů inspirovala purpur tanzanitu, zatímco žluté diamanty připomínají jasnou záři světlušek. Tato rozsáhlá kolekce dokonale zpracovaná z vysoce leštěné platiny a osazená zářivými diamanty zdůrazňuje také mistrné řemeslo značky Tiffany. Všechny šperky jsou zpracovány tak, že umožňují pohyb a dají se pohodlně nosit každý den. 

Kolekce obsahuje náhrdelníky, náušnice, náramky i prsteny a je již k dostání i v Praze.

Podívejte se do zářijového čísla ELLE na nejnovější editorial, v němž si módní ředitelka Lenka Kermes pohrála s exkluzivními šperky Tiffany Paper Flowers a nastylovala je s cool denimovými outfity.  

Představení kolekce Tiffany Paper Flowers bylo událostí sezony: