Tiffany představuje novou kolekci

U Tiffanyho totiž věří, že krásné věci nemusí provázet jen speciální příležitosti, a proto vytvořili kolekci originálních předmětů, které v sobě snoubí kreativitu a vtip s nejlepšími materiály, a představují moderní život ve stylu Tiffany & Co. “Kolekce je jedinečná v tom, že spojuje nejlepší kvalitu, zpracování a design s funkčností, která vám dovoluje používat všechny věci každý den,” říká kreativní ředitel Tiffany & Co. Reed Krakoff.

Jsou zde vtipná těžítka, pravítka, nebo “plechovka” na tužky ze sterlingového stříbra, porcelánové nádobí a křištˇálové sady, kožené doplňky, ale i plyšový medvídek, luxusní jojo, domino nebo pálky na stolní tenis v nezaměnitelné Tiffany Blue barvě. Tiffany myslí i na zdraví s luxusní krabičkou na léky, nebo na životní prostředí s typickým papírovým kelímkem, který je ovšem vyrobený z porcelánu nebo ze stříbra. I obyčejné činnosti se dají pozvednout na něco stylového, což dokazují zatočená brčka ze žlutého a růžového zlata. Když žijete stylově, můžete přeci i stylově pít. Těžítko v podobě klubíčka vlny, ručně vyrobené Tiffanyho mistry, je jednou z věcí, o kterých nevíte, že ji nutně potřebujete, dokud ji neuvidíte... Pak vás bude každý den bavit na pracovním stole nebo jako vtipná dekorace v knihovně.

Modrá krabička od Tiffanyho přináší radost již neuvěřitelných 180 let a nová kolekce představuje originální doplňky a nezapomenutelné dárky, které vás budou těšit každý den.

#tiffanyeveryday

17 slides, created on 04/Kvě/2018 - 16:01:02