Tiffany rozkvetlo pro Salone del Mobile

Na oslavu uvedení nové kolekce doplňků a designových předmětů na prestižní milánské přehlídce Salone del Mobile odhalil luxusní šperkařský dům kreativní instalaci přímo ve vlajkovém obchodě Tiffany na Piazza Duomo v Miláně.

Inspirací pro instalaci se stal jeden z předmětů z vtipné kolekce Home & Accessories: Tiffany skleník, který vyrobili Tiffanyho mistři ze stříbra, mědi a skla. Celý obchod je přetvořen ve skleník, fasáda nese jeho lineární podobu a design pokračuje uvnitř, kde jsou umělecké květinové dekorace.

Kreativní ředitel Reed Krakoff vybral pět umělkyň, aby vytvořily vlastní interpretaci skleníku a propůjčily mu svůj umělecký rukopis. Anna Galtarossa, Shantell Martin, Marilyn Minter, Laurie Simmons a Anna-Wili Highfield vytvořily inovativní umělecká díla, která obsadila výlohy obchodu, a představují jedinečnou vizi každé z nich.

Instalaci můžete vidět do 22. dubna v obchodě Tiffany & Co. na Piazza Duomo v Miláně, pokud se chystáte navštívit milánský Design Week, tento zážitek si určitě nenechte ujít.

#TiffanyEveryDay @tiffanyandco