Tipy na víkend: Burgery a elektronické něžnosti

JÍDLO: POP UP BURGERY Z BISTRA DISH

Přenechejte výrobu nedělního oběda šéfkuchaři Jiřímu Janochouvi z bistra Dish. Bude vařit v kulinářské škole Laboratorio na pražské adrese Krocínova 3 a vy mu při přípravě jídla budete moci celou dobu koukat pod ruce. Připravovat se budou slidery s marinovaným bůčkem, sezamovou majonézou, okurkou a salátem, hovězí burgery s ementálem, slaninou, avokádovou majonézou, červenou cibulí a smaženou cibulkou, hranolky s česnekem a petrželkou a taky salát s nakládaným jablkem, kozím sýrem a ořechy a medovým dresinkem. Jí se od půl jedenácté dopoledne do půl třetí odpoledne.

NÁKUPY: SVATEBNÍ MÁNIE

Že vám po velkolepém jarním úklidu zůstaly prázdné skříně? Zabydlet je můžete kousky pořízenými v novém holešovickém showroomu, který vedou dvě módní tvůrkyně a kamarádky: šperkařka Eliška Lhotská jewellery a návrhářka Petra Pitelková. Spokojené tu budou hlavně nastávající nevěsty, kterým tu holky pmohou vytvořit snové šaty i snubní prstýnky. Do navigace si zadejte ulici Přístavní 15.

KONCERT: TENDER V MONO FONO

Víkend zahajte velkolepě koncertem elektronického londýnského dua Tender, které zahraje v pátek od sedmi večer v klubu Mono Fono. Jejich hypnotické album Modern Addiction přináší v úhledném balíčku všechna sladká trápení toxického milostného vztahu: od orgasmu k tichu, od ticha k rozchodu, od rozchodu k uzdravení. Lístek pořídíte za 320 korun.

{YouTube}hgRffV_hU48{/YouTube}